2021 Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri Çeşitleri


3

Bir kadının havasını saçları kadar etkileyecek bir aksesuar varsa o da güneş gözlüğüdür. Estetik tasarımın yanında yüz tipine uygun güneş gözlüğü seçimi tarzınızı olumlu etkileyecektir. Yüksek kalite tarz güneş gözlüğü almak çok pahalı diyorsanız yüksek kalitede tasarımları ideal fiyatta sunan bir markayla tanışmalısınız. Kaliteli ve trend tasarımlarla sunulan kadın güneş gözlüğü modellerini Eye Connection markasında bulabilirsiniz. Markanın geniş seçenek alternatifi sunan koleksiyonlarında kolaylıkla en popüler ve tarz olan modelleri bulabilirsiniz. Cazip fiyat seçenekleri ile ürünleri sunan Eye Connection herkesin kaliteli güneş gözlüklerini satın almasına olanak verir.

Güneş gözlüğü seçiminde cam şekli ve yapısı da önemli bir ayrıntıdır. Polarize cam, ayna cam veya degrade cam gibi farklı cam seçenekler bulunur. Degrade cam aynı rengin farklı tonlarına dağılan renkte olmaktadır. Polarize cam kontrastı arttıran cam seçeneğidir ve yüksek görüş imkanı sağlar. Ayna cam göze gelen ışık miktarını en aza indiren cam modelidir.

2021 Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri Çeşitleri-yüz tipine uygun güneş gözlüğü seçimi-Yüksek kalite tarz güneş gözlüğü- Kadın Güneş Gözlüğü
Kaliteli ve trend tasarımlarla sunulan kadın güneş gözlüğü modellerini Eye Connection markasında bulabilirsiniz.

Oval, köşeli, kelebek veya yuvarlak formlarda farklı güneş gözlüğü modellerinden yüz tipinize ve tarzınıza uygun olan modelleri seçebilirsiniz. Eye Connection 2021’in trend güneş gözlüğü modellerini keşfederek aradığınız tarzı pahalıya kaçmadan yaşayabilirsiniz.

En Popüler Kadın Gözlük Tarzları ve Şekilleri

  • Metal Çerçeveli Gözlükler: İnce metal çerçevelerde özellikle altın tonlardaki çerçeveler popülerdir. Metal çerçevede büyük kedigözü stili, havacı stili, retro stil, geometrik stil tercih edilebilir. Galactica, İdole, Farfalla, Badcat, Astrotude, Spacebird, Pentagono veya Aurora gibi Eye Connection koleksiyonlarında trend metal çerçeveli kadın güneş gözlüğü tasarımlarını kolaylıkla bulabilirsiniz.
  • Dikdörtgen Şekli Şeffaf ya da Renkli Gözlükler: Yuvarlak ve oval şekli yüzler için ideal olan geometrik gözlükler renk ve tarz olarak farklı seçenekler sunar. Elton, Dexter, Marlow, Jenny, Paloma, Paul veya Dylan Eye Connection koleksiyonları dikdörtgen gözlük tasarımları ile şık ve kaliteli modellerdir.
  • Retro Yuvarlak Gözlükler: Hippi tarzının yeniden moda olmasıyla birlikte gözlük stillerinde de bu esintiler dikkat çekmeye başladı. Retro yuvarlak gözlük modellerinde kaliteli ve trend Eye Connection tasarımlarını tercih edebilirsiniz. Willam, Colette, Benjamin veya Noho tercih edebileceğiniz şık tasarımlardır.
  • Kedigözü Stili Vintage Gözlükler: Kedigözü büyük çerçeveler şık ve etkileyici tasarımlar sunar. Hem büyük hem de küçük kedigözü çerçeve modelleri trend modellerdir. Trend tasarımları Eye Connection Audrey, Jenny, Kelly, Kate, Eclisse kadın güneş gözlüğü koleksiyonlarında bulabilirsiniz.

Marka sürekli yenilediği koleksiyonları ile herkesin kendi tarzında kaliteli bir güneş gözlüğüne ulaşmasına imkan verir. Kaliteyi cazip fiyatlarla sunar. Siz de markanın web sayfasında mutlaka kendinize uygun bir modeli kolaylıkla bulabilirsiniz.


Like it? Share with your friends!

3
admin

0 Comments

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir